D komerc

auto-delovi-33

PRODAJA DELOVA

Kod nas možete pronaći rezervne delove za Vaš Hyundai, SsangYong i druga francuska vozila. Visok kvalitet, brza isporuka, tržišno konkurentne cene i ljubazno osoblje su razlozi zbog kojih nam ukazujete poverenje.

dkomerc-servis

SERVIS

Želimo da steknete poverenje u kvalitet i nivo usluga našeg servisa. Stručan kadar, kvalitetna oprema i origiranli rezervni delovi su garant našeg kvaliteta. Takođe ćemo se potruditi da servis izvršimo u rekordnom roku.

dkkomerc-spacek

2CV - Spaček

Rezervni delovi i kompletna restauracija A serije. Svojim mnogobrojnim kvalitetima i šarmom, 2CV je zaslužio veliki broj poklonika širom sveta. I kod nas je omiljen i veoma popularan. Još uvek se može videti na ulicama.

KVALITET JE NAŠ IMPERATIV!

D-Komerc doo je porodično preduzeće koje je počelo sa radom oktobra 1995. godine. Osnovna delatnost preduzeća je prodaja i servis Hyundai i SSangYong vozila, kao i prodaja originalnih rezervnih delova. Kao distributer i serviser u mogućnosti smo da svojim klijentima pružimo kvalitetnu uslugu na jednom mestu uz posebne pogodnosti.

ZAŠTO DKOMERC

Dođite da se dogovorimo. U cilju dobre saradnje i predusetljivosti prema kupcima, spremni smo na sve vrste kontakta i dogovora oko prodaje delova, pribora, vozila i servisnih usluga.

Posebne pogodnosti
Većim kupcima prema pravilima preduzeća odobravamo rabat, kao i kupcima delova koji obavljaju veće servisne usluge u našem centru.

Posvećenost poslu
Rezervne delove koje nemamo trenutno na lageru po dogovoru sa kupcem nabavljamo ili uvozimo u najkraćem roku. Naši savetnici su Vam na raspolaganju za konsultacije i savete u vezi sa popravkom Vaših vozila kao i prezentacije svih podataka za eventualni izbor novog vozila po Vašoj želji.

USLUGA SERVISA

Kvalitetna usluga, stalno napredovanje i praćenje novih trendova, Vam je garancija da ćete uživati u vožnji i sa Vašim automobilom preći još mnogo sigurnih kilometara.

  • Servisiranje i održavanje putničkih i dostavnih vozila svih proizvođača
  • Limarsko-farbarske usluge
  • Prodaja i montaža pneumatika
  • Kompjuterska dijagnostika
  • Servis i punjenje klima uređaja
  • Ugradnja dodatne opreme (radio aparata, alarma, parking senzora, navigacija…)